KUPOVINOM ILI PRODAJOM NEKRETNINA PREKO AGENCIJE ZAŠTIĆENI STE OD PREVARA

KUPOVINOM ILI PRODAJOM NEKRETNINA PREKO AGENCIJE ZAŠTIĆENI STE OD PREVARA

https://www.juznevesti.com/Ekonomija/Kupovinom-ili-prodajom-nekretnine-preko-agencije-zasticeni-ste-od-prevara.sr.html

Zašto kupovati preko agencije?

Ono zašto je bolje platiti na mostu nego kasnije mnogo više na ćupriji, odnosno zašto je uvek bolje angažovanje agencije za kupovinu ili prodaju nekretnine, zapravo jeste sprečavanje mogućih prevara i pravna sigurnost.

Iza većine prevara na tržištu nekretnina stoje osobe koje se predstavljaju kao investitori, a to zapravo nisu, ili vrše prodaju stanova dok je zapravo cela zgrada pod hipotekom ili bez valjane dokumentacije. Takođe u Nišu postoje i nesavesni, takozvani „divlji“ agenti, koji rade mimo agencija ili u neproverenim agencijama i koji su tu samo dok ne uzmu svoju proviziju i onda Vas ostavljaju da sami završavate posao do kraja. Upravo zato je cela branša trpela i gubila ugled.

Izmenom zakonodavstva, svaka agencija je u obavezi da dobije licencu za rad, da sa svakim prodavcem i kupcem potpiše Ugovor o posredovanju, a uvedena je obaveza overe kod javnih beležnika koji proveravaju kompletnu dokumentaciju, čime su rizici od prevara minimizirani.

Ipak, angažovanje profesionalne agencije nudi onu pravu vrstu sigurnosti. Najpre, ukoliko ste prodavac agent neće Vam dovoditi svakoga i puštati ga u Vaš stan, vršiće proveru identiteta svakoga ko ulazi u Vaš stan, a ukoliko ste kupac vodiće Vas u razgledanje nekretnina koje imaju čiste papire i nisu problematične za prodaju.

Ponuda nekretnina koja se pokaže kupcima, prošla je obaveznu pravnu proveru, jer je to način na koji licencirane agencije rade. To je sa jedne strane, zaštita za Vas kao kupca, jer je agencija detaljno proverila dokumentaciju, vlasništvo nad stanom i sve što je ključno, a Vama kao nekome ko nije profesionalac u ovoj oblasti, može da promakne i da Vas kasnije skupo košta.

Međutim, ono što je jako važno je i izbor agencije koja će voditi postupak prodaje ili kupovine nekretnine.

Agencija  AVENIJA NEKRETNINE NIŠ je profesionalna, licencirana agencija za promet nekretnina,  registrovani licenirani posrednik upisan u Registar posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti u Ministarstvu trgovine, telekomunikcija i turizma Republike Srbije pod registarskim brojem 669 i ispunjava sve zakonske uslove za rad. Nalazimo u centru Niša, preko puta hotela Ambasador na adresi Vožda Karađorđa 6/3.

Naše usluge

Agencija AVENIJA NEKRETNINE je posvećena pružanju kompletne usluge klijentima u poslovima prometa nekretninama. Agencija ima stručnjake iz svih oblasti u prometu nekretninama: kupoprodaja nekretnina. izdavanja nekretnina, konsalting za investicije i izgradnju, finansijski konsalting iz oblasti nekretnina. Stvaranje brenda i dalji razvoj ove agencije se zasniva na stručnoj i bezrezevnoj podršci agenata klijentima, uz negovanje, uspostavljanje i razvijanje kvalitetnog pristupa klijentima.

- PRODAJA STANOVA U NIŠU

- PRODAJA KUĆA U NIŠU

-PRODAJA ZEMLJIŠTA I PLACEVA U NIŠU

-PRODAJA LOKALA I POSLOVNIH PROSTORA U NIŠU

- IZDAVANJE NEPOKRETNOSTI

- PROVERA DOKUMENTACIJE I VLASNIŠTVA

- PROCENA VREDNOSTI NEPOKRETNOSTI

- IZRADA SVIH VRSTA UGOVORA I OVLAŠĆENJA

- ADAPTACIJA STAMBENIH I POSLOVNIH OBJEKTA PO SISTEMU ,,KLJUČ U RUKE,,

Pronađite ono što tražite!

Ušteda vremena i kaparisanje

Agenti ne samo da provere svu dokumentaciju, nego Vam uštede potrebno vreme za obilazak nekretnina koje možda u oglasu „zazvuče“ kao da su sve što ste tražili, a u praksi se pokaže da nisu za Vas. Agentu je posao da sve to proveri i da Vas informiše u kakvom je stanju nekretnina koju Vam je ponudio da vidite. Takođe, objasniće vam i koliko vam je novca poterebno da uložite u svoj potencijalni novi stan, kako bi bio po Vašem ukusu.

Istovremeno, agent je važan svedok i prilikom kaparisanja stana, što nikako ne smete raditi bez njegovog prisustva ili prisustva Vašeg advokata. Agencije pripremaju kompletnu dokumentaciju čime dobijate maksimalnu zaštitu.

Ozbiljnost, predanost poslu, kao i visok stepen profesionalizma ističu agenciju AVENIJA NEKRETNINE na tržištu nekretnina kao veoma sigurnog i pouzdanog partnera svakoj porodici, pojedincu ili preduzeću koji se odluči da prodaje ili kupuje nekretninu.

Uz AVENIJA NEKRETNINE možete adaptirati i svoj poslovni ili stambeni prostor u saradnji sa poznatim arhitekatama i stručnjacima iz oblasti građevinarstva.

Jedan od važnih segmenata poslovanja AVENIJA NEKRETNINEsvakako je i saradnja sa vodećim bankama u Srbiji, a sve u cilju kvalitetnije i brže realizacije kupoprodajnih transakcija za naše klijente, kroz hipotekarne i druge oblike kredita.

Na portalu www.avenijanekretninenis.rs možete pogledati kompletnu ponudu nekretnina, kao i dolaskom u sedište firme, u Ulici Vožda Karađorđa 6/3, a pozivom na brojeve 018/272-212; 061/25-100- 25; 064/25-100- 25; 063/260-160 možete dobiti bliže informacije o prodaji Vaše nekretnine ili kupovini neke iz bogate ponude nekretnina ove agencije.

en iyi bahis siteleri
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač