• prodaja stanova niš, prodaja kuća niš, prodaja lokala niš, prodaja nekretnina niš
prodaja stanova niš, prodaja kuća niš, prodaja lokala niš, prodaja nekretnina niš
PRODAJA ZEMLJIŠTA - U TRUPALU 30,5 ARI - CENA 24500 EVRA
Kataloški broj 10274
Grad Niš
Lokacija Trupale
Tip nekretnine Zemljište
Dokumentacija / Uknjižen Uknjižen /
Cena 24500 €
Površina placa 3052 m2
Pomoćni objekat
Preuzmite PDF za ovu nekretninu

Imamo u ponudi zemljiste u Trupalu 3052m2. Cena zemljišta je 24500 evra. 

Zemljište izlazi na dva zemljana puta.

Slika je informativnog karaktera.

Ukoliko ste zainteresovani za ovaj plac, zakažite razgledanje na tel         067/ 7 000 111 i 062 515 211 i 018 515 211. 

  

Agencijska provizija koju plaća KUPAC je 2% od prodajne cene.

 

Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenomkoju je prethodno odobrio vlasnik nekretnineniža cena takode važi i u  našoj ponudi. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri  kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: www.avenijanekretninenis.rs

 

Napomena: Pre razgledanja nepokretnosti u obavezi smo da od klijenta pribavimo fotokopiju lične karte, u skladu sa Zakonom o sprečavanju pranja novca i finansiranju terorizma - Član 7. i Član 17. st.6. Molimo klijente za razumevanje u tom pogledu imajući u vidu da ukoliko ne utvrdimo identitet klijenta možemo da snosimo Zakonske posledice od strane tržišne inspekcije. Takođe, po Zakonu o posredovanju u obavezi smo na zaključenje Ugovora o posredovanju sa klijentima.

Najlepše Vam hvala na razumevanju i pomoći da zajedno postupamo u skladu sa Zakonskim propisima.

Registarski broj posrednika: 669                        

                                                         

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI:

Politika poslovanja Avenija & Exprolux nekretnine jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tačnu lokaciju, vec približnu lokaciju nepokretnosti. Zakazivanjem terena sa našim agentima bićete upoznati sa tačnom lokacijom nepokretnosti, pri čemu Avenija & Exprolux nekretnine ne snosi odgovornost ukoliko je Vaš lični utisak da lokacija navedena u oglasu ne odgovara lokaciji na terenu.Avenija nekretnine nastoji da bude što preciznija u opisu nepokretnosti, prikazu slika i samih cena. Međutim, ne može garantovati da su sve informacije kompletne i bez propusta, kako u pogledu tehničkih grešaka, opisa karakteristika, tako i cena, niti garantuje da su sve nepokretnosti dostupne za kupoprodaju/zakup. Avenija & Exprolux nekretnine zadržava pravo da promeni sadržaj ovog oglasa i cene navedene na oglasu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. Takođe, može se desiti da sadržaj bude zastareo, međutim, Avenija & Exprolux nekretnine se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom sajtu.

Avenija & Exprolux nekretnine ne snosi odgovornost za promene cena koje mogu da nastanu u svakom momentu od objavljivanja oglasa, niti garantuje tačnost istih. Veoma čest slučaj u praksi jeste da vlasnici ne obaveštavaju ažurno posrednika o promeni cene, pa Avenija & Exprolux nekretnine ne snosi odgovornost za promene.

en iyi bahis siteleri
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač