• prodaja stanova niš, prodaja kuća niš, prodaja lokala niš, prodaja nekretnina niš
prodaja stanova niš, prodaja kuća niš, prodaja lokala niš, prodaja nekretnina niš
ZEMLJIŠTE - 555m2 - NASELJE NIKOLA TESLA
Kataloški broj 7952
Grad Niš
Lokacija Nikola Tesla
Tip nekretnine Zemljište
Dokumentacija / Uknjižen Uknjižen /
Cena 13000 €
Površina placa 564 m2
Pomoćni objekat
Preuzmite PDF za ovu nekretninu

--- UKNJIŽENO ZEMLJIŠTE - 555m2 - NASELJE NIKOLA TESLA --- U prilici smo da vam ponudimo uknjiženo zemljište površine 5,5 ari, u naselju Nikola Tesla, nadomak Niške Banje. Plac je parcelisan, uknjižen kao gradsko građevinsko zemljište i na njemu je moguća gradnja stambenih objekata sem magacinskog prostora. Svi priključci - za struju, vodu i gradsku kanalizacionu mrežu nalaze se do samog placa. Takođe, na placu je ozidan šaht i postavljene su kanalizacione cevi. U sam plac ulaze cevi za podzemni gas i telefon, a na ulici uz sam plac nalazi se bandera.

 

Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 061/25-100-25, 064/25-100-25, 063/260-160.

Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu:avenijanekretninenis.rs

Registarski broj posrednika: 669

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI:

Politika poslovanja Avenija nekretnine jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tačnu lokaciju, već približnu lokaciju nepokretnosti. Zakazivanjem terena sa našim agentima bićete upoznati sa tačnom lokacijom nepokretnosti, pri čemu Avenija nekretnine ne snosi odgovornost ukoliko je Vaš lični utisak da lokacija navedena u oglasu ne odgovara lokaciji na terenu.
Avenija nekretnine nastoji da bude što preciznija u opisu nepokretnosti, prikazu slika i samih cena. Međutim, ne može garantovati da su sve informacije kompletne i bez propusta, kako u pogledu tehničkih grešaka, opisa karakteristika, tako i cena, niti garantuje da su sve nepokretnosti dostupne za kupoprodaju/zakup.  Avenija nekretnine zadržava pravo da promeni sadržaj ovog oglasa i cene navedene na oglasu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. Takođe, može se desiti da sadržaj bude zastareo, međutim, Avenija nekretnine se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom sajtu.
Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene cena koje mogu da nastanu u svakom momentu od objavljivanja oglasa, niti garantuje tačnost istih. Veoma čest slučaj u praksi jeste da vlasnici ne obaveštavaju ažurno posrednika o promeni cene, pa Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene istih.

en iyi bahis siteleri
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač