• prodaja stanova niš, prodaja kuća niš, prodaja lokala niš, prodaja nekretnina niš
prodaja stanova niš, prodaja kuća niš, prodaja lokala niš, prodaja nekretnina niš
NIŠ - DELIJSKI VIS, ZEMLJIŠTE, 972m2
Kataloški broj 7388
Grad Niš
Lokacija Delijski Vis
Tip nekretnine Zemljište
Dokumentacija / Uknjižen Uknjižen /
Cena 30200 €
Površina placa 972 m2
Pomoćni objekat
Preuzmite PDF za ovu nekretninu

--- GRADSKO GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE - DELIJSKI VIS - 972 m2 --- U prilici smo da vam ponudimo uknjiženo zemljište - DELIJSKI VIS, površine 972 m2. Priključci za struju, vodu i kanalizaciju nalaze se u neposrednoj blizini, na prethodnoj parceli.

Dimenzije placa u frontu iznose oko 30 m, a dubina je oko 30 m. Reč je o uknjiženom zemljištu sa čistim vlasništvom. Na placu je dozvoljena gradnja, po rečima prodavca, Pr+I+II+Pk. U toku je izmena urbanistickog plana tj.prerada jer u ranijem periodu je ulica koja je u blizini samog placa bila ucrtana pored samog placa, medjutim trenutno nije takva situacija ali se očekuje izmena u generalnom urbanističkom planu za šta vlasnik ima potrebnu dokumentaciju. Deo kanalizacije na toj ulici već postoji. Odlična pozicija placa, odakle se pruža širok vidik odnosno panorama na veći deo grada. Vredi pogledati.Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 067/7000-111. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: avenijanekretninenis.rs

Registarski broj posrednika: 669

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI:

Politika poslovanja Avenija nekretnine jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tačnu lokaciju, već približnu lokaciju nepokretnosti. Zakazivanjem terena sa našim agentima bićete upoznati sa tačnom lokacijom nepokretnosti, pri čemu Avenija nekretnine ne snosi odgovornost ukoliko je Vaš lični utisak da lokacija navedena u oglasu ne odgovara lokaciji na terenu.
Avenija nekretnine nastoji da bude što preciznija u opisu nepokretnosti, prikazu slika i samih cena. Međutim, ne može garantovati da su sve informacije kompletne i bez propusta, kako u pogledu tehničkih grešaka, opisa karakteristika, tako i cena, niti garantuje da su sve nepokretnosti dostupne za kupoprodaju/zakup.  Avenija nekretnine zadržava pravo da promeni sadržaj ovog oglasa i cene navedene na oglasu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. Takođe, može se desiti da sadržaj bude zastareo, međutim, Avenija nekretnine se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom sajtu.
Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene cena koje mogu da nastanu u svakom momentu od objavljivanja oglasa, niti garantuje tačnost istih. Veoma čest slučaj u praksi jeste da vlasnici ne obaveštavaju ažurno posrednika o promeni cene, pa Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene istih.

en iyi bahis siteleri
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač