• prodaja stanova niš, prodaja kuća niš, prodaja lokala niš, prodaja nekretnina niš
  • prodaja stanova niš, prodaja kuća niš, prodaja lokala niš, prodaja nekretnina niš
  • prodaja stanova niš, prodaja kuća niš, prodaja lokala niš, prodaja nekretnina niš
prodaja stanova niš, prodaja kuća niš, prodaja lokala niš, prodaja nekretnina nišprodaja stanova niš, prodaja kuća niš, prodaja lokala niš, prodaja nekretnina nišprodaja stanova niš, prodaja kuća niš, prodaja lokala niš, prodaja nekretnina niš
PRODAJA, PLACA 25 ar, CELE KULA, 20600e
Kataloški broj 10304
Grad Niš
Lokacija Ćele kula
Tip nekretnine Zemljište
Dokumentacija / Uknjižen Uknjižen /
Cena 20600 €
Površina placa 0 m2
Pomoćni objekat
Preuzmite PDF za ovu nekretninu

Imamo zadovoljstvo da Vam ponudimo gradsko gradjevinsko zemljište, površine 24,88 ara. Poseduje priključke za vodu i struju, put do zemljišta delimično asfaltiran do 500m od zemljišta. Moguća kupovina i spojene parcele od 23,16 ara. Idealno za poljoprivredno domaćinstvo, izgradnju vikendice ili kao investicija, obzirom na širenje grada Niša. Zemljište je gradsko gradjevinsko, tako da je moguća izgradnja bilo kog objekta na parceli.

 

Vredi pogledati. Naša topla preporuka.

Iskoristite ovu izuzetnu priliku i odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA & EXPROLUX putem telefona: 018/515-211, 067/7000-111 i 062/515-211.

 

Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.

 

Provizija koju plaća kupac je 700e od dogovorene kupoprodajne cene.

 

Napomena: Pre razgledanja nepokretnosti u obavezi smo da od klijenta pribavimo fotokopiju lične karte, u skladu sa Zakonom o sprečavanju pranja novca i finansiranju terorizma - Član 7. i Član 17. st. 6. Molimo klijente za razumevanje u tom pogledu imajući u vidu da ukoliko ne utvrdimo identitet klijenta možemo da snosimo Zakonske posledice od strane tržišne inspekcije. Takođe, po Zakonu o posredovanju u obavezi smo na zaključenje Ugovora o posredovanju sa klijentima.

Najlepše Vam hvala na razumevanju i pomoći da zajedno postupamo u skladu sa Zakonskim propisima.

Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: www.avenijanekretninenis.rs

Registarski broj posrednika: 669

 

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI:

Politika poslovanja Avenija&Exprolux nekretnine jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tačnu lokaciju, već približnu lokaciju nepokretnosti. Zakazivanjem terena sa našim agentima bićete upoznati sa tačnom lokacijom nepokretnosti, pri čemu Avenija&Exprolux nekretnine ne snosi odgovornost ukoliko je Vaš licni utisak da lokacija navedena u oglasu ne odgovara lokaciji na terenu. Avenija&Exprolux nekretnine nastoji da bude što preciznija u opisu nepokretnosti, prikazu slika i samih cena. Međutim, ne može garantovati da su sve informacije kompletne i bez propusta, kako u pogledu tehničkih grešaka, opisa karakteristika, tako i cena, niti garantuje da su sve nepokretnosti dostupne za kupoprodaju/zakup. Avenija&Exprolux nekretnine zadržava pravo da promeni sadržaj ovog oglasa i cene navedene na oglasu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. Takođe, može se desiti da sadržaj bude zastareo, međutim, Avenija&Exprolux nekretnine se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom sajtu.

Avenija&Exprolux nekretnine ne snosi odgovornost za promene cena koje mogu da nastanu u svakom momentu od objavljivanja oglasa, niti garantuje tačnost istih. Veoma čest slučaj u praksi jeste da vlasnici ne obaveštavaju ažurno posrednika o promeni cene, pa Avenija&Exprolux nekretnine ne snosi odgovornost za promene istih.

en iyi bahis siteleri
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač