• prodaja stanova niš, prodaja kuća niš, prodaja lokala niš, prodaja nekretnina niš
  • prodaja stanova niš, prodaja kuća niš, prodaja lokala niš, prodaja nekretnina niš
prodaja stanova niš, prodaja kuća niš, prodaja lokala niš, prodaja nekretnina nišprodaja stanova niš, prodaja kuća niš, prodaja lokala niš, prodaja nekretnina niš
Investitori pažnja!!!!!! Gradsko građevinsko zemljište 934m2
Kataloški broj 9863
Grad Niš
Lokacija Apelovac
Tip nekretnine Zemljište
Dokumentacija / Uknjižen Uknjižen /
Cena 499000 €
Površina placa 934 m2
Pomoćni objekat
Preuzmite PDF za ovu nekretninu

U prilici smo da vam ponudimo gradsko građevinsko zemljište koje se nalazi na Paliluli, deo iznad pivare. Deo grada gde je gradnja i potražnja za nekretninama u velikoj ekspanziji.

Ukupna površina zemljišta je 934m2 i sastoji se od tri parcele. Front zemljišta je oko 32m dok je dubina zemljišta oko 27m. Nalazi se do samog asfaltnog puta gde su i elektro, vodovodna i kanalizaciona mreža regulisane. Trenutni koeficijent za izgradnju je 1,6%, ali obzirom da sledeći red iza plačeva ima koeficijent od 3,2% podnešena je inicijativa za izmenu planskog dokumenta i on je trenutno u fazi razmatranja. Uz kupovinu navedenog zemljišta novi vlasnik dobija GRATIS i parcelu od 221m2 koja se nalazi preko puta. Za taj plac je urađen projekat za manji stambeni objekat, a pogodan je i kao prostor za izgradnju garaža. Papirologija za parcele je 1/1 i spremna je za notarski ugovor.

Cena zemljišta je 499.000 eura ili 250.000 eura i 250m2 stambenog prostora u objektima izgrađenim na lokaciji.

Iskoristite ovu izuzetnu priliku i pozovite našeg agenta na broj telefona 0677/000-222 kako bi ste sebi umogućili sigurnu inveticiju.

Provizija koju plaća kupac je 2% od dogovorene kupoprodajne cene.

Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takode važi i u našoj ponudi.

Napomena: Pre razgledanja nepokretnosti u obavezi smo da od klijenta pribavimo fotokopiju lične karte, u skladu sa Zakonom o sprečavanju pranja novca i finansiranju terorizma - Član 7. i Član 17. st.6. Molimo klijente za razumevanje u tom pogledu imajući u vidu da ukoliko ne utvrdimo identitet klijenta možemo da snosimo Zakonske posledice od strane tržišne inspekcije. Takođe, po Zakonu o posredovanju u obavezi smo na zaključenje Ugovora o posredovanju sa klijentima.

Najlepše Vam hvala na razumevanju i pomoći da zajedno postupamo u skladu sa Zakonskim propisima.

Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 0677/000-222. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: www.avenijanekretninenis.rs

Registarski broj posrednika: 669                                                                                 

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI:

Politika poslovanja Avenija nekretnine jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tačnu lokaciju, vec približnu lokaciju nepokretnosti. Zakazivanjem terena sa našim agentima bićete upoznati sa tačnom lokacijom nepokretnosti, pri čemu Avenija nekretnine ne snosi odgovornost ukoliko je Vaš lični utisak da lokacija navedena u oglasu ne odgovara lokaciji na terenu.Avenija nekretnine nastoji da bude što preciznija u opisu nepokretnosti, prikazu slika i samih cena. Međutim, ne može garantovati da su sve informacije kompletne i bez propusta, kako u pogledu tehničkih grešaka, opisa karakteristika, tako i cena, niti garantuje da su sve nepokretnosti dostupne za kupoprodaju/zakup.  Avenija nekretnine zadržava pravo da promeni sadržaj ovog oglasa i cene navedene na oglasu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. Takođe, može se desiti da sadržaj bude zastareo, međutim, Avenija nekretnine se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom sajtu.

Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene cena koje mogu da nastanu u svakom momentu od objavljivanja oglasa, niti garantuje tačnost istih. Veoma čest slučaj u praksi jeste da vlasnici ne obaveštavaju ažurno posrednika o promeni cene, pa Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene istih.

 

 

 

 

 

 

en iyi bahis siteleri
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač