• prodaja stanova niš, prodaja kuća niš, prodaja lokala niš, prodaja nekretnina niš
  • prodaja stanova niš, prodaja kuća niš, prodaja lokala niš, prodaja nekretnina niš
  • prodaja stanova niš, prodaja kuća niš, prodaja lokala niš, prodaja nekretnina niš
prodaja stanova niš, prodaja kuća niš, prodaja lokala niš, prodaja nekretnina nišprodaja stanova niš, prodaja kuća niš, prodaja lokala niš, prodaja nekretnina nišprodaja stanova niš, prodaja kuća niš, prodaja lokala niš, prodaja nekretnina niš
NIŠ - PANTELEJ - DRUGI SPRAT, 51 m2 - NOVOGRADNJA
Kataloški broj 8462
Grad Niš
Lokacija Pantelej
Tip nekretnine 2.0 soban
Novogradnja
Dokumentacija / Uknjižen Predat na uknjižbu /
Cena 57220 €
Kvadratura 51.00 m2
Broj soba / kupatila 2 / 1
Nameštenost Prazan
Grejanje Etažno
Sprat / Ukupno spratova 1 / 4
Lift Da
Terasa Da
Garaža / Parking Da / Da
Telefon Ne
KTV/Internet Ne
Preuzmite PDF za ovu nekretninu

Opis lokacije: Nalazi u širem gradskom jezgru, u naselju Pantelej blizu Somborskog bulevara i Crkve Svetog Pantelejmona. 

Opis zgrade: Zgrada je nova i ima koncept arhitektoskog rešenja koji se moze okarakterisati kao savremena gradska arhitektura. Koncept se oslanja na klasičnu stambenu arhitekturu uz korišćenje savremenih oblikovanih elemenata i materijala. Izolacija zgrade je izvedena stiroporom. Poseduje lift nosivosti za 8 osoba. Zgrada poseduje garaže veličine 20 m2 i prodaju se po ceni od 8000 eura. Parking mesto se prodaje po ceni od 2000 eura. Po rečima investitora zgrada će biti gotova i u funciji do kraja godine. 

Opis stana: Stan je dvosoban - površine 51 m2. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevne sobe, kuhinje, sapavaće sobe, kupatilom i terasom. Na terasu je moguće izaći iz dnevne sobe. Na podovima je bukov parket debljine 22 mm, u kupatilu i kuhinji je keramika, a na terasama je protivklizna granitna keramika. Spoljna stolarija je PVC sa termoizolacionim staklom. Grejanje je etažno.

Naslovna slika u oglasu je informativnog karaktera.

Posebna pogodnost kupcu ovog stana je mogućnost kupovine nameštaja kod naših partnera uz popust od 10% tako da novi vlasnik može kupiti stan po sistemu ,,ključ u ruke,,. 

Agencijksa provizija je 2%

Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 064/25-100-25. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: www.avenijanekretninenis.rs 

Registarski broj posrednika: 669

Napomena: Pre razgledanja nepokretnosti u obavezi smo da od klijenta pribavimo fotokopiju lične karte, u skladu sa Zakonom o spečavanju pranja novca i finansiranju terorizma - Član 7. i Član 17. st.6. Molimo klijente za razumevanje u tom pogledu imajući u vidu da ukoliko ne utvrdimo identitet klijenta možemo da snosimo Zakonske posledice od strane tržišne inspekcije. Takođe, po Zakonu o posredovanju u obavezi smo na zaključenje Ugovora o posredovanju sa klijentima. 

Najlepše Vam hvala na razumevanju i pomoći da zajedno postupamo u skladu sa Zakonskim propisima. 

 

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI:

Politika poslovanja Avenija nekretnine jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tačnu lokaciju, već približnu lokaciju nepokretnosti. Zakazivanjem terena sa našim agentima bićete upoznati sa tačnom lokacijom nepokretnosti, pri čemu Avenija nekretnine ne snosi odgovornost ukoliko je Vaš lični utisak da lokacija navedena u oglasu ne odgovara lokaciji na terenu.
Avenija nekretnine nastoji da bude što preciznija u opisu nepokretnosti, prikazu slika i samih cena. Međutim, ne može garantovati da su sve informacije kompletne i bez propusta, kako u pogledu tehničkih grešaka, opisa karakteristika, tako i cena, niti garantuje da su sve nepokretnosti dostupne za kupoprodaju/zakup.  Avenija nekretnine zadržava pravo da promeni sadržaj ovog oglasa i cene navedene na oglasu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. Takođe, može se desiti da sadržaj bude zastareo, međutim, Avenija nekretnine se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom sajtu.
Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene cena koje mogu da nastanu u svakom momentu od objavljivanja oglasa, niti garantuje tačnost istih. Veoma čest slučaj u praksi jeste da vlasnici ne obaveštavaju ažurno posrednika o promeni cene, pa Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene istih.

© Sva prava zadržana.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač